Fuldkornsmuffins med blåbær

Fuldkornsmuffins med blåbær

Årh Gud! Det her er den bedste sunde kage jeg nogensinde har smagt! Jeg lavede den for nogle uger siden, og de skal helt sikkert laves igen! I får lige opskriften – det kunne jo være, at I blev fristet. 😉

Der er til omkring 20 cupcakes af den størrelse I kan se ovenfor. 
Der skal bruges: 
2 meget modne bananer
150 g grahamsmel
150 g havregryn
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 knsp fint havsalt
100 g mørkt rørsukker
2 3/4 dl kærnemælk
1 stort æg
75 g lys olivenolie
200 g blåbær, som er skyllede og afdryppet
evt. lidt mørkt chokolade til ovenpå de færdige cupcakes

Ovenen skal tændes på 180 grader. I skal starte med at mose de modne bananer i en skål eller i en pose som jeg. I skal derefter blande mel, havregryn, bagepulver, natron, salt og sukker i en stor separat skål. Derefter skal du lave en fordybning i midten og tilsætte kærnemælk, olivenolie og bananer. Når det forsigtigt er blevet rørt rundt skal I hælde jeres blåbær i. Her er det meget vigtigt, at de er vaskede og tørre. Tilsidst skal I blot fylde jeres cupcake forme, og de skal være temmelig fyldte. De skal bages i ovnen i ca. 20- 25 min. De skal være gyldenbrune, men tjek dem lige ved at stikke en strikkepind i dem. Når de lige er blevet taget ud kan I skynde jer at putte lidt chokolade på, eller ej – I bestemmer selv. 
Velkommen – håber de smager! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkornsmuffins med blåbær