• ···
I can see my money fly

Inspiration ⎜ Interior

Jeg ville ikke have noget i mod at bo som ovenstående billeder! Jeg er vil med den lidt rodet, men ubeskrivelig stilet bolig. Jeg er dog også helt vild med de skarpe linjer, men det må gerne være specielt. Det skal det være. I ovenstående billeder ser jeg personlighed, hvilket jeg ser som et must i et hjem. Men inden noget af dette sker, så skal jeg have tjent nogle penge, og en anden vigtig faktorer er at jeg skal flytte hjemmefra. haha 🙂 
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I can see my money fly