Chanti / ur

My style NO. 211

Jeg er netop vendhjemt fra nogle dejlige uger sydpå. Jeg har tilbragt noget tid i Østrig og Kroation. Jeg har været en del gange i Østrig (elsker det land, især dens natur), men jeg har aldrig været i Kroatien før. Landet mindede mig lidt om min tur til Kreta sidste år. Jeg har taget en masse gode billeder, og dem skal I nok for set! Det første I kommer til at se fra min ferie er det outfit som er vist ovenfor. Jeg havde min nye top på fra Vila, og selvfølgelig skulle mine E-bay shorts også på. (find dem her). Dette outfit havde jeg på en aften da vi spiste god middag inde i Pula. Dejlig og hyggelig by, men det er ikke lige der man tager hen for at shoppe. øv. Anyways, så håber jeg, at I har nyt jeres ferie og hvis den ikke er slut endnu, så husk at nyd den. Vi blogges, og ja – fra nu af er jeg 100% tilbage! Jeg har savnet jer!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanti / ur