My style NO. 213

Dadelkugler med peanut butter og kokos

Jeg har en ubeskrivelig sød tand og det kommer virkelige ikke fra fremmede, da hele min familie har en tendens til at kigge efter søde sager engang imellem. Jeg har haft en lidt for lang sommerferie især hvad der angår min kost og dette har også gjort at min lyst til sukker at blevet større og større. Tidligere i dag lavede jeg dadelkugler med peanut butter og kokos og jeg må sige at dette blev en succes (ikke kun for mig men også min familie, YES). Som I kan se i opskriften nedenfor så har jeg tilført proteinpulver, dog kan dette godt undlades hvis man ikke er til det (Jeg er den eneste i familien der indtager dette) – Det er helt op til dig. Jeg håber det smager, og ps. de smager ikke specielt meget af dadler hvilket jeg synes er et plus. 

Det skal du bruge til en kæmpe portion:
 • 1 meget moden banan
 • 2 spsk peanut butter
 • 2 dl havregryn
 • 1 dl kokosfibre
 • 2,5 dl skårne friske dadler
 • 1 scoop proteinpulver med chokoladesmag eller kakao (ellers udelades)
 • Vand – ca. 2 dl (pas på konsistensen)
 • Kokos til rulning
Sådan gør du:
 1. Fjern stenene fra dadlerne og skær dem i små stykker
 2. (Stav)blend dem med lidt vand – tilsæt havregryn
 3. Tilsæt nu peanut butter og kokosfibre samt det eventuelle proteinpulver
 4. Mos først bananen og blend det så med
 5. Justér med vand
 6. Rul dem i kokos
 7. Jeg opbevarer dem i en bøtte i fryseren, men køleskabet går sikkert også an 
Nyd dem evt. om aften eller som en snack enten før eller efter træning mens du drikker din shake (Det vil jeg helt sikkert gøre!) Enjoy 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My style NO. 213