My style NO. 212

My style NO. 213

Det blev kun lige til et par billeder af mit outfit, men lidt er bedre end ingenting. Jeg har fået sindsygt mange kommentar omkring min top – mange tror at den har været dyr og at det er en fra de finere mærker. Det er den ikke – den er fra H&M og jeg er udover lykkelig for at jeg valgte at beholde den. Jeg var meget i tvivl om, om jeg ville få den brugt da jeg købte den, men jeg tror ikke at dette køb er helt skidt. 
Jeg har også købt mig nye bukser (som I nok godt kan se) – det er min første Dr. Denim bukser, og det er bestemt ikke de sidste. De er så lækre. Jeg købte dem som hedder Plenty som er deres alm. højtaljede bukser. Dertil tog jeg selvfølge mine fave sko på fra Bianco. I kan finde indlægget om dem her. Hvad synes I om mit outfit – Er det fint eller skidt? 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My style NO. 212