• ···
Smallfashion.com

Details in the rain

Hermed får I lige et par hurtige fra dagens shoot. Det har faktisk været noget af et møg-vejr hele dagen, dog synes jeg ikke at I skulle snydes for et outfit indlæg. Jeg vil poste dette indlæg om nogle dage, men her får i hvertfald et lille preview. Som I kan se så kunne jeg ikke undgå regnvejret, så det blev til et par våde billeder. Jeg elsker faktisk regnvejr, men kun når jeg kan sidde indenfor. Jeg synes det er super hyggeligt, men der er heller ikke noget som kan pisse mig mere af. Hvis jeg skal noget så skal det bare ikke regne eller blæse, tak. Dog er dette kun et ønske – det kommer jo aldrig til at ske her i DK. Men nok om det. 🙂 
I aften skal jeg til psykologi. Jeg er faktisk ikke sikker på, at jeg har fortalt jer dette, men om tirsdagen går jeg til psykologi og det er så fedt et fag. Det er udfordrende, men jeg elsker at man skal relatere så meget til det. Vi ses, vi blogges!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smallfashion.com