My style NO. 216

Friis & Company

Der er nok mange af jer der kan huske dillen med at man bare SKULLE eje en taske eller en pung fra Friis og Co. Sådan var det hvertfald for mig for omkring 7-8 år siden, og jeg lyver ikke hvis jeg siger at jeg faktisk stadig tror at den ligger herhjemme. Jeg vil dog også indrømme, at jeg stadig troede at det var den stil de stadig kørte selv efter så mange år, og derfor vil jeg faktisk gerne sige undskyld. Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle se nogle af de mest fede og tidsløse tasker inde på deres webshop, og så er de endda til overkommelige priser. Jeg er fan – med stort F. En af mine favoritter er helt sikkert tasken her som jeg forbinder som den perfekte shopper. Jeg havde dog heller ikke regnet med at de solgte andet, men nu når jeg tænker mig om så kan jeg vidst godt huske et par stiletter jeg ikke måtte få fra det mærke. haha. Jeg faldt tilfældigt over deres ankelstøvler fra Friis Co, og jeg må sige at der er et par som jeg især godt kunne tænke mig. Se dem lige – de er da for fede altså! Ak ja, hvis jeg skulle købe alt hvad jeg falder for, så ville jeg være fattig. virkelig. Men jeg må altså give Friis og Company masser af “thumbs up”. Tjek dem ud – det skylder du næsten dig selv 😉

Udarbejdet i samarbejde med Friis-co.dk/dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My style NO. 216