Ciara Bag⎜Pieces

My style NO. 216

Jeg har haft noget af en kort weekend – på den måde at jeg ikke synes, at jeg har noget det jeg ville. I fredags stod den på job til 18.30, og dagen efter ventede der mig en dejlig fridag som jeg virkelig udnyttede – dog kan man ikke nå alt på én dag. Jeg fik dog trænet, blogget lidt, svaret mails, gjort rent og om aften stod den på fødselsdag hos en dejlig veninde. Jeg fik selvfølgelig også taget outfitbilleder som kan ses ovenfor. Jeg havde min nye og smukke skjorte på fra Vila som har sådan en akavet længe – jeg elsker det! Dette outfit synes jeg er gennemtænkt fra top til tå. Synes selv at de forskellige mønstre fungere så godt sammen. Søndagen blev igen brugt på arbejde fra kl. 12, og jeg må sige at jeg var godt træt. I dag har jeg været på arbejde til kl. 15, og nu vil jeg tage ned og få trænet lidt. Det er så dejligt, at jeg er kommet igang igen. Kan I have jer en fortsat dejlig dag. Vi blogges ved senere 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ciara Bag⎜Pieces