Friis & Company

Oill.dk

Jeg har før hørt om Oill.dk men jeg må dig indrømme, at jeg ikke er “street” (følte lige at jeg prøvede at være nede med de unge da jeg skrev det. haha.) nok til at have tjekket det ud. Men jeg må overgive mig til dette mærke – det er da for fedt altså! Okay, jeg kommer nok ikke til at gå i tøjet(læs: da det også er drengetøj), men jag har været inde og kigge på deres weekendtasker, og lige nu er jeg lidt træt af at jeg allerede har en weekendtaske som jeg faktisk er rigtig glad for. øv. Men hvis I har lyst til at se udvalget, så kan det ses her. Jeg har fået lidt flere mandelige læsere til(og det er alt for fedt!), selvom jeg godt er klar over at de nok ikke helt indrømmer det, og derfor er dette indlæg lavet til jer. Kun jer (og lidt til os piger) 😉 Hvis det kunne være noget drenge såvel som piger, så kan jeg fortælle jer, at der er gratis fragt og at der er 14 dags fortrydelsesret – det er altid lækkert. Vi blogges kære venner. 

Udarbejdet i samarbejde med Oill.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friis & Company