Oill.dk

Tapethuset.dk

Jeg har altid drømt om et soveværelse i rigtig amerikaner stil, og I må gerne kalde mig tosset. Men med tapet på væggene og med nøje udvalgte detaljer, så kan jeg ikke lade vær’ med at tænke på de amerikanske boligblade som jeg i tidensløb har kigget igennem. Dog er jeg noget til den konklussion at det ikke bliver i huset som jeg bor i nu, men hvem ved om nogle år når jeg er flyttet. Jeg kan ikke holde mine øjne fra ovenstående billeder, og især det sidste soveværelse ville jeg gerne have. Det er så feminint og sødt, men det er stadig ikke for meget. Det er også hammer vigtigt, at man ikke går helt amok. Puha, det kunne ellers blive noget af et kaos. Men nok om mine drømme. Jeg ville sådan set bare lige informere jer om, at hvis I også går rundt med sådan en drøm så kan det faktisk blive til virkelighed gennem Tapethuset.dk. Godt nok er det kun mønstre I kan se ovenfor, men det sælger også andet. Fx. kunne man gå i sving med en stue med fototapet i stedet for. Det kunne virkelig også være lidt for vildt! Se udvalget her. Jeg ser det lige for mig, skønne Paris bag sin sofa. Gad vide om det skulle overvejes til min stue. (Dette kunne ende helt galt 😉 ) Jeg er hvertfald helt med på denne fantastiske idé, og jeg har allerede kigget hjemmesiden tom. De har en kæmpe udvalg til gode priser. 

Udarbejdet i samarbejde med Tapethuset.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oill.dk