Tapethuset.dk

My style NO. 219

Bare kald mig optimist, men da jeg stod op den dag hvor dette outfit blev luftet lovede de altså dejligt vejr – faktisk helt op til 20 grader. Måske er det bare mig, men jeg forbinder ikke helt dejligt vejr med regnvejr. Kald mig bare tosset. Hvertfald så havde jeg fået mit sæt på, og jeg synes det så så cool ud så billeder skulle der altså tages – regnvejr eller ej. Det var dog en hurtig omgang for der gik ikke længe før vejret bare gik helt amok. Årh ja, så min fridag blev derfor til en eftermiddag med en cola og indlæg-prepping. Super hyggeligt, og det var så dejlig med en masse tid til det jeg elsker mest. 
I dag har jeg fået arbejdet og derefter tog jeg en træning baseret på overkroppen. Jeg er helt smadret nu, men det bliver altså lige til endnu en time foran computeren. Jeg har en masse fede idéer til indlæg så dem glæder jeg mig til at dele med jer. Det er forresten lige ved at være op over nu, så vil I ikke bare være verdens dejligeste og stemme på mig her. Det kunne være det vildeste at ryge videre fra semifinalen. 

Husk at stemme på min som L’Oréals Officielle trendsetter her
Deltag også min giveaway om 1200 kr til ASOS her og min giveaway om en styler fra ghd her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapethuset.dk