My style NO. 219

My style NO. 222

I lørdags drog jeg til Århus med min mor og søster. Vi havde en super hyggelig dag som bød på lækker mad, shopping og kaffe da vores ben blev trætte. Jeg havde en rigtig dejlig dag, og jeg nød den ekstra meget da det ikke er noget vi gør særlig ofte. Generelt er jeg ikke den som er på mange shoppingture, og her tænker I nok “Der er noget som ikke passer”, og I har nok fat i noget der. Jeg impulsshopper for vildt, så tit er mine fund blot nogen som jeg finder på vej til job, en tirsdag aften hvor jeg lige er oppe for at handle eller når jeg er på vej til fitness. Det lyder underligt, men det er sjovt nok det som fungere bedst for mig. Det er også derfor jeg elsker disse dage, og ligepræcis denne aften gjorde det ikke noget at jeg havde lidt ømme fødder 😉 
Som I godt ved så er jeg i semifinalen om at blive L’Oréals Officielle trendsetter, og I pakken som jeg modtog her modtog jeg bla. neglelakken som I kan se på. Den hedder 504 Insolent Magenta og jeg er helt vild med den lækre farve. Stor fan. Hvad siger I til dette rolige shoppingoutfit med et touch of pink? Efter min mening skal et outfit brugt til en shoppingtur være praktisk men stilet. Aldrig glem din stil. 

Husk at stemme på mig som L’Oréals Officielle trendsetter her
Deltag også min giveaway om 1200 kr til ASOS her og min giveaway om en styler fra ghd her

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My style NO. 219