My style NO. 222

My style NO. 224

Årh endelig er det fredag. Jeg elsker mit arbejde, men hold nu ferie hvor har jeg glædet mig til at have fri både lørdag og søndag. I dag har den jo så stået på arbejde, og der har jeg haft en dejlig dag – så derfor er det også med et smil jeg går på weekend. Dagen i dag skal bruges rigtig hyggeligt. Jeg vil have mig blogget lidt, ryddet op og så vil jeg have svaret på de mails jeg ikke har nået. 
I morgen skal jeg i byen for første gang i 2 måneder, og det glæder jeg mig sindsygt meget til. Pga. arbejde og massere planer har dette ikke været noget jeg har kunne på det sidste, derfor håber jeg virkelig at min bytur bliver super god. Det vil jeg satse på! 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My style NO. 222