IT'S MY BIRTHDAY

ANMELDELSE: Trapholt

Til jer som bor her i Kolding eller i området, så skal I virkelig tag og prøve dette lækre sted. Det er et kunstmuseum, men de 2 eneste gange hvor jeg har været her har det udelukkende være pga. maden. De servere brunch mellem 11- 15, og det er helt latterligt godt! Jeg havde jo fødselsdag i søndags, så jeg valgte at gøre dagen rigtig søndags- lækker. Det er en buffet med alt! Der er forskellige salater (ca. 5 forskellige), oste, bacon, æg, frisk frugt, skyr, laks, kage og meget mere. Jeg blev så mæt, og jeg hyggede mig helt vildt med min mor, far, søster og farmor. 
Som I kan se på billederne var det hele bare super lækkert, og det smagte mindst lige så godt som det ser ud. Det hele var perfekt forberedt, og det var anrettet så flot. Personalet var også i topform, og jeg synes generelt at de var rigtig gode til at få fyldt de ting op som manglede. Jeg må sige, at jeg er super god til at kaste mig over bordet med æg, bacon og pølser – men caféen på Trapholt har så meget andet, at jeg bare måtte smage det hele. Især deres ene salat med broccoli var super god! 
Og til desserten, jeg fik selvfølgelig pandekager og frugt. Pandekagerne var en smule tørre, men der er næsten ikke noget som Nutella ikke kan klare. Det bedste var nok frugten, da det var lækkert friskt. Du kunne smage, at det var noget som de selv havde skåret ud, og det er jo et kæmpe plus! Generalt synes jeg, at maden var super god, og beliggenheden (som jeg desværre ikke har billleder af) var så flot. Du sidder og kigger ud over en plæne, men du skal ikke kigge alt for længe før du får øje på vand. Stemningen er en smule romatisk, roligt og så er det til og med børnevenligt. Perfekt til alle! 

Efter vi havde spist vores lækre mad kunne vi næsten trille hjem, men på vejen skulle vi lige ind og kigge på alt den lækker kunst. De har altid en “hoved”-udstilling, og det er meget forskelligt hvad det er. Den første gang vi var der så vi på en udstilling som handlede om affald og om hvor meget vi mennesker hvert år forurener vores land. Denne gang handlede det om at have talent, og om man allerede kan se om en har talent fra barndommen af. Begge disse udstillinger var super spændende, men jeg var nok mest til første udstilling. Det var hvertfald en super dag med lækker mad og kunst. Vi hyggede os, og det var Trapholt hvertfald med til. Stedet kan helt klart anbefales. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S MY BIRTHDAY