THAI- WOK

IT’S MY BIRTHDAY

Endelig er det min fødselsdag! Jeg elsker fødselsdag, og det er især hyggeligt fordi det er søndag. Vi startede ud med brunch på Trapholt som I nok skal få en anmeldelse af, og nu skal vi til at hygge med kaffe og kage. Vi havde min farmor med, og det var så dejligt endelig at kunne lave noget andet med hende end bare at sidde i en stol derhjemme. Vi havde fået fat i en kørestol til hende, så det var dejligt nemt at få hende med rundt. Hun går ikke længere så godt, så det er ikke så meget vi får hende med ud. Men i dag har jeg været sammen med min familie, spist dejligt mad og fået dejlige gaver. Min dag har indtil nu været perfekt. Men nu er det min tur til at gøre en af jeres dag lidt bedre – Jeg vil finde vinderen af min giveaway. Stort tillykke til Pia – Jeg har sendt dig en mail. Jeg vil gerne sige tusinde tak til alle jer som har været med, og jeg håber at jeg snart kan lave sådan en stor giveaway igen. Hvis I er i tvivl, så er vinderen fundet med hjælp af Random.org. Vi blogges Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAI- WOK