ANMELDELSE: Trapholt

OPSKRIFT: Paleo chokoladekage

Jeg har smagt den lækreste chokoladekage som er fyldt med dadler, hasselnødder og kokos. Det er selvfølgelig ikke den sundeste kage, men jeg kan slet ikke holde mig fra at udgive opskriften til jer. Den er super lækker, og den er perfekt til en dessert. Jeg havde den med mandag efter min fødselsdag, og mine kollegaer var helt vilde med den! Det håber jeg også at i bliver. Xx

Opskrift på en lille tærteform (4 personer): 

2 æg
1 dl hasselnødder
1 dl kokos
150g dadler 
1 tsk vanillepulver
3 spsk kakao
3 spsk kokosolie
1 stærkt espressoshot (evt. en anden type stærk kaffe)
40g chokolade til overtræk

Alle ingredienserne blendes godt sammen med en stavblender eller minihakker (pånær chokoladen). Kommes i en lille tærteform. Kagen skal bages ved 180 grader i en forvarmet ovn i 30 minutter. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE: Trapholt