OPSKRIFT: Indbagt mørbrad med søde kartofler og kål

MY STYLE NO. 227

Det bliver et noget andet outfitpost I får her i dag, men jeg er vild med det. Som I måske husker i et tidligere indlæg så fortalte jeg jer, at jeg i går skulle til fødselsdag. Der var ingen dresscode, og siden denne fantastiske buksedragt har kigget på mig i snart mange dage besluttede jeg mig for at tage den på. Hvis i følger bloggen regelmæssigt, så kender I mig også godt nok til at vide, at det er sjældent at jeg har andet på end bukser. Jeg følte mig sindsygt feminin i går, og jeg må indrømme at jeg faktisk elskede at have den på. Min lækre buksedragt er købt på ASOS og den kan findes her. Mine stilletter er mine all-time favorit fra E-bay som jeg desværre ikke kan finde inde på E-bay længere, og dertil havde jeg min trofaste blazer på fra Minimum. Efter i går er jeg blevet enig med mig selv om, at jeg bliver nødt til at anskaffe mig nogle flere buksedragter. Synes de er så fine, og det bedste er nok at de både kan blive dressed- up og blive dressed- down. 
I dag står min dag ikke på det store, og det er nok det jeg elsker mest ved denne juletid. Jeg synes selv, at jeg har en del at se til, men jeg har heldigvis også en del tid bare for mig selv. I dag skal jeg have gjort rent, ryddet op i et par skuffer og i aften skal jeg i biografen. En dejlig dag med ikke så meget stress. Det passer mig helt perfekt. Jeg håber I får jer en dejlig søndag! 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT: Indbagt mørbrad med søde kartofler og kål