• ···
Style crush NO. 9 ⎜ KENZA

WOULD LOVE TO WEAR ⎜ Saturday

Jakke her  //  Støvler her  //  Top her  //  Taske her  //  Jeans her

Jeg er ret så vild med frakken ovenfor, men farven Kamel har aldrig rigtig været min farve. Desværre! Jeg synes ellers farven er så pokkers flot, og den passer perfekt til mange forskellige looks. Jeg er fx ret vild med det her look, som selvfølgelig bliver kørt i det sorte, hvor den brune jakke er med til at skabe kant, og den røde taske er bare lige prikken over i’et. Jeg synes den brune og den røde farve går rigtig godt til hinanden, og det skulle virkelig ikke gøre mig noget hvis mit outfit så således ud i dag. 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Style crush NO. 9 ⎜ KENZA