SITTING ON THE FLOOR

BEAUTY TIPS: cover-up with M.A.C

Inden jeg lige begynder, skal jeg lige huske, at fortæller jer/ minde jer om, at jeg ikke er den bedste i forhold til make-up men ved hjælp af min søster, søde ekspedienter og youtube – føler jeg selv, at jeg er ved at være temmelig skarp til make-up delen. Det skal dog lige siges, at jeg ikke er person der eksperimentere ret meget, og jeg er virkelig ikke typen der er “utro” mod de mærker jeg kender.
Jeg vil starte med min cover up del, og hvis I godt kan lide disse type indlæg vil jeg selvfølgelig komme med flere. Jeg begyndte for lidt mindre en 6 mdr. at skifte til M.A.C, og det gjorde jeg kun fordi jeg virkelig ikke havde fundet mit rette mærke, men det har jeg 100% nu! Det er faktisk min søsters skyld – hun er crazy, seriøst crazy vild med dette mærke. Hun har nærmest alt, og hun er lidt min guru i forhold til make-up.

M.A.C Pro Longwear SPF 10, Foundation Fond De Teint SPF 10, nr. NC15
Det første jeg starter med, efter jeg har smurt mit ansigt ind i creme, er at påføre min foundation fra M.A.C. Jeg er desværre til tider hårdt ramt af urenheder, og det er jeg rigtig ked af, og jeg tror ikke selv, at det er fordi jeg spiser specielt usundt – det er vel bare sådan min hud er. Men da jeg har så mange urenheder, ønskede jeg også en foundation med god dækningsevne, og det må jeg sige, at denne foundation har givet mig. Jeg påfører den med en foundation børste. Den er rigtig let at påfører, og så holder den hele dagen!
M.A.C Select Cover-up, Cache- Cernes, nr. NC20
Når min foundation er påført dækker jeg de få steder, som endnu ikke er så dækket som jeg ønsker det, med min concealer. Den er en tand lysere, og der bruger jeg for det meste min finger. De fleste ville sikkert sige “fy” til det, men det laver jeg ikke om på – det fungere. Det er super vigtigt, at du husker at blende din concealer ind med din foundation – især hvis du ønsker dig et naturligt cover-up.
M.A.C Pro Longwear, Concealer Cache- Cernes, nr. NW20
Det sidste jeg gør i min cover-up process er at bruge ovenstående concealer under mine øjne, og her bruger jeg en børste til concealere. Denne er faktisk helt ny, og den er kun blevet brugt i lidt over en uge. Jeg er fan! Seriøst.
Jeg er vild med den dækningsevne, og den kræver ikke specielt meget. Selvfølgelig skal man igen huske, at blende denne concealer ind med sin foundation. Denne concealer er valgt fordi det er en med en rød undertone, da jeg desværre er født med blålige render under mine øjne. Men denne concealer er et ret mirakel!

Jeg vil også lige huske jer på, at det er super vigtigt, at spørge om hjælp. Det har jeg gjort, og er derfor også endt op med de rigtige og perfekte cover-up’s som opfylder alle mine krav. Jeg vil varmt anbefale disse produkter, og jeg vil også rigtig gerne anbefale den hjælp man kan få inde i de forskellige M.A.C butikker. Århus-pigerne har hvertfald været helt fantastiske.
Fortæl mig gerne, hvad I synes om disse indlæg. Vil I have flere som disse?

Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her
 
Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SITTING ON THE FLOOR