MY OWN CASHMERE SCARF

E-BAY GOODIES #11

1. HERE. / 2. HERE. / 3. HERE. / 4. HERE / 5. HERE. / 6. HERE. / 7. HERE

Jeg er nok gået en smule amok på E-bay – ikke fordi, at jeg har købt en hel masse. Men I kan vel se at jeg ovenfor har fundet 3 cape’s til jer? Jeg er helt tosset med dem, og jeg har fundet endnu flere! E-bay er en genial måde at finde det man godt kunne tænke sig, uden at det behøver at koste flere hundrede kroner. Jeg køber nr. 5, men jeg er virkelig i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge. Hvad synes I? Sort, mørke grå eller lyse grå? Og ja, det er ikke den typiske cape, og det er heller ikke den slags jeg har ønsket mig – kig på nr. 7 og så har I en idé om hvad jeg faktisk i første omgang (læs: og stadig gør) ønsker mig. Hvis der er nye læsere til eller hvis der er personer som ikke lige er så øvet i E-bay så tjek min guide ud her. Jeg besvare også gerne på andre spørgsmål som altid. Xx Vi blogges!

8 kommentarer

 • Anne J. Kjelle

  Helt klart lys grå! Den er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misse

  YEAS! Endelig sådan et indlæg igen! Det har vi ventett længe på. Jeg har hvertfald! Tak! Du er en fantastisk blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det en dejlig kommentar. Det er ved at være lidt tid siden, og derfor er jeg også glad for den reaktion jeg får. Tusinde tak! Det varmer mit hjerte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er vild med cape’en der, men synes det er lidt svært med hvilken én det skal være. Jeg er helt vild med både den mørke og den lys grå – vil med glæde have begge. Men jeg er nok mest til den mørke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stemmer på den lys grå! Du siger selv at du er så mørk i dit tøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY OWN CASHMERE SCARF