MY STYLE NO. 232

I WOULD LOVE TO GO BACK

Man siger, at rejse er at leve og på mange punkter tror jeg, at det er helt rigtigt. Jeg kommer ud af en familie som elsker at rejse, og har siden jeg var helt lille været så priviligeret, at få lov til at rejse en hel del. Jeg har set mange dele af verden, og selvfølgelig er jeg ikke færdig, dog er det ikke det jeg prioritere lige i øjeblikket. Lige nu gælder det bare om at få penge i kassen, dog kommer jeg ud og jeg ser en masse. Jeg var fx i Frankrig i efteråret, hvor jeg bla. var nogle dage i fantastiske Lille. Jeg tror godt, at I kan huske indlægget hvor nogle af disse billeder også blev vist i, dog kigger vi lige en gang tilbage. 

Denne ferie var en køreferie – dvs. vi kørte selv til Frankrig. Men jeg elsker at flyve, og mange af mine ynglingssteder i verden kan man nærmest ikke komme hen uden at flyve. Uanset om det er med fly eller bil man skal afsted med er det jo vigtigt, at man har noget godt bagage med. Jeg har været inde på Regovs.dk for at se deres udvalg, og da jeg er mest til kufferter skulle de selvfølgelig tjekkes ud. I kan se udvalget her

Regovs.dk er helt sikkert en hjemmeside jeg vil tjekke ud, hvis jeg lige stod og manglede en ny kuffert til rejsen. De har også et kæmpe udvalg af mange andre forskellige tasker, så de gør det lidt svært, ikke at klikke alle mulige lækre tasker hjem. Men det er vel tilladt at drømme sig væk? Måske til Bahamas – der skulle være dejligt varmt. 😉 

Udarbejdet i samarbejde med www.regovs.dk

Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her

Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 232