NEW STUFF AT ASOS

INSTAGRAM VOL. 18

Så er vi allerede noget til nr. 18 i disse indlæg, og vi er ikke engang begyndt fra starten. Jeg er vild med Insta, dog poster jeg ikke hver dag, men jeg kan godt have perioder hvor jeg ligger meget ud ad gangen. Jeg har fx. lige været i London med en sød veninde, og der havde jeg en del at vise jer. Jeg var bla. ude at spise pizza (årh, den var så god) og så var vi ude en aften og for at kigge på al den juleudstilling der var blevet sat op. Jeg bruger min Instagram til meget, rigtig meget. Hvis I er interesset så følg mig gerne: @camillaov. 
Udover dette så håber jeg, at I får jer en rigtig dejlig dag. Dette indlæg er planlagt og det er kun fordi, at jeg har så meget arbejde i denne uge, at jeg simpelthen ikke kan poste noget til jer før om aftenen. Jeg prøver så vidt muligt at nå det, men når min arbejdsdag er fra 8 til 16.45 kan det godt være svært at nå det hele. I aften skal jeg til TRX som jeg har fortalt jer om før, og så vil jeg lige huske at fortælle jer, at jeg har en masse indlæg som bare venter på at blive færdige til jer. Vi blogges! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW STUFF AT ASOS