MY STYLE NO. 230

LAST CHANCE at NELLY

1. HERE. / 2. HERE. / 3. HERE. / 4. HERE / 5. HERE. / 6. HERE. / 7. HERE. / 8. HERE / 9. HERE. / 10. HERE. / 11. HERE. / 12. HERE.

Det er ved at være nogle dage siden, at I sidst har hørt fra mig. Jeg har som skrevet i fredags haft arbejdsweekend, men jeg har desværre været så uheldig og været syg hele lørdag, og det har såmænd også været ret slemt i går. Det er virkelig uheldigt, da det faktisk er ret sjældent at jeg er syg – tror at mit arbejde har meget at sige lige på det punkt. Men sådan er det, og jeg føler faktisk at jeg er ved at være ovenpå igen. Jeg skulle rigtig have været til personalemøde efter arbejde i dag (kl. 17) men det er aflyst, fordi mange af mine kollegaer desværre også er syge. Øv øv! Derfor har jeg faktisk en helt eftermiddag til bloggen, hvilket faktisk passer mig helt fint, og nu når jeg har al den tid, har jeg fundet 12 alt for lækre sager på udsalg. Det er sidste chance og det hele er på -75%. Slet ikke dårligt jo! Jeg skal lige huske at sige, at I stadig kan bruge koden 10XTRA for at få ydeligere -10% af jeres køb. Dvs I kan spare helt op til -85%! WOW!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 230