CRAVE or SAVE #1

MY STYLE NO. 231

Til jer som var en smule skeptisk, da jeg valgte at bestille denne jakke hjem, kan godt pakke sammen. Tak. 😉 Jeg er helt vild med den, og jeg bliver mere og mere forelsket i den for hver dag der går. Da jeg lige fik den hjem, hang den faktisk på mit skab i 2 dage før jeg havde overbevist mig selv om, at købet ikke var en fejl. Den er jo total pink, og mig som ikke er specielt god med farver – hvertfald ikke noget som er så skarpt, synes pludselig at den var en smule for vild. Det er en tilvænningssag(!!), men til et outfit som dette, er denne coat helt perfekt. Jeg fortryder det ikke, overhovedet ikke! 
Når I ser dette indlæg er jeg i Århus, hvis jeg har fået dette planlagt rigtigt. Det satser vi på. Jeg skal bruge denne weekend på en rigtig god veninde som jeg ikke har set i knap 100 år – det føles hvertfald sådan. Det er min gamle barndomsveninde, og det er desværre ikke så meget vi får set hinanden, så det glæder jeg mig meget til. Jeg håber, at I har jer en rigtig dejlig weekend. Vi blogges <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE or SAVE #1