NEWS AT ASOS

MY STYLE NO. 232

Jeg er selv ret så vild med denne kombi af læder og tern. Der er vidst ingen tvivl hvis jeg fortæller jer, at denne lækre sag er ny og at jeg virkelig elsker den! Jeg har lidt af et obsession når det gælder jakker, sko og skjorter – glem ikke skjorterne. Jeg fandt den faktisk på udsalg i slutningen af december, og jeg er desværre først nået til, at vise den jer nu. Jeg håber for jer, hvis I godt kan lide den, at den stadig er at finde et sted. Jeg er hvertfald super glad for den, og så er det jo bare et plus at tern igen er in! 
Jeg skal arbejde hele min weekend væk, og derefter har jeg næsten hele februar fri – altså på mit bi-job. Jeg er vild med den idé og jeg glæder mig til, at have følelsen af, at jeg kun har ét job. Hurra for det, og nu vil jeg nyde min torsdag aften! Træningen er klaret, så jeg er dejlig træt i hele min krop. 
Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her

Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

2 kommentarer

  • Birgitte Larsen

    Jeg er vild med kombi’en af skjorten, læderjakken, og den lange cardigan. Du formår virkelig at samensætte dine items. Jeg er vild med det1

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEWS AT ASOS