PICK OF TODAY: ASOS Bodycon Dress with Twist

NEWS AT ASOS

1. HERE. / 2. HERE. / 3. HERE. / 4. HERE / 5. HERE. / 6. HERE. / 7. HERE. / 8. HERE / 9. HERE. / 10. HERE. / 11. HERE. / 12. HERE.

Så blev det torsdag, og hvor er ugen egentlig bare gået stærkt. Jeg har igen haft tidligt fri, men det er også kun fordi jeg har arbejdet så meget på det sidste, så min chef har givet mig lidt fri. Det er virkelig dejligt!
Jeg sidder lige nu med min computer på skødet i min seng, og jeg er ved at overtale mig selv om, at jeg altså skal op og træne i dag. Jeg er bare så øm i hele kroppen pga. gårdagens træning. Det var virkelig hårdt, og jeg kan godt mærke på mig selv at jeg er temmelig brugt – selvfølgelig på den gode måde. Men inden da, var jeg altså lige en smut forbi ASOS for at kigge på deres sprøde nyheder. Jeg er vild med deres nyheder – de er total meget mig altså! Jeg er vild med de lyse og mørke farver, og de er brugt på en måde så selve looket eller det enkelte item ikke bliver kedeligt. Jeg er fan!

Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her
 
Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: ASOS Bodycon Dress with Twist