LACE ME UP, PLEASE

PICK OF TODAY: ASOS Bodycon Dress with Twist

Kan købes her

Jeg har haft en utrolig nem og dejlig arbejdsdag i dag, også er min undervisning i aften endda aflyst så jeg har bare hele dagen foran mig. Har derfor også planslagt en dag med en masse mailbesvarelser, planlægning af indlæg og selvfølgelig skal jeg også op og træne. Sikke en dejlig tirsdag! Jeg har til gengæld lidt af en lang dag i morgen, så det er vidst fuldt fortjent. Jeg kunne i dag godt tænke mig, at ovenstående kjole var i mit klædeskab. En af de tendenser vi kommer til at se meget af her til foråret, er disse alt for lækre midi kjoler. De er perfekte til de lidt køligere dage, men de er også fantastiske til de dage hvor solen kommer til at titte frem. Jeg skal hvertfald have anskaffet mig én inden længe. 

Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LACE ME UP, PLEASE