LOOKING BACK – Outfit Moments Of The Year #2

PICK OF TODAY: ASOS Bomber Jacket with Zip

Kan købes her
Det undre nok ikke så mange, at jeg i dag er faldet for den lækreste bomber jakke. Min ynglingsfarve er faktisk grøn – dog er det lidt begrænset hvor meget grøn man ser i mine outfits. Jeg er til gengæld helt syg efter bomber jakken her fra ASOS som simpelthen vil gå perfekt til det meste. Den er heldigvis i en let mat grøn, hvilket også gør meget for de muligheder man får med jakken. Der er virkelig kun gode ting at sige om jakken her – prisen er fantastisk (212 kr), kvaliteten er fantastisk (sweat) og farven er – som I nok har gættet, fantastisk! Hvis jeg nu bare manglede én, så var den basse helt klart min meget snart! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOKING BACK – Outfit Moments Of The Year #2