I WOULD LOVE TO GO BACK

SITTING ON THE FLOOR

Jeg synes godt nok, at jeg sidder meget ned i mine indlæg lige for tiden, og det kan godt være, at det bare er mig som har den mening, men jeg synes faktisk at det giver billederne lidt noget andet. Jeg havde ikke lige tid eller plads til at få taget outfitbilleder, og i stedet for bare at vise jer looket liggende på gulvet, synes jeg, at dette var en federe måde at gøre det på. 

Jeg har sagt det et par gange, men hold nu ferie hvor jeg elsker dette look. Kan I forstille jer det? 
Jeg vil tage det på en anden dag (læs: måske 2-3 gange) og så vil jeg have taget outfitbilleder til jer, dog var det en smule optimistisk at tage skoene på ovenover, men Gud hvor glæder jeg bare til at trave rundt i dem når det bliver lidt varmere. 

Jeg ved ikke med jer, men hold nu op hvor har jeg glædet mig til at det var fredag – dog bliver det ikke til meget weekend herfra. Jeg elsker hvad jeg laver til hverdag, men det er da ikke så underligt, at man glæder sig til sine fridage, vel? Hvad skal I lave i weekenden? Vil I holde lidt weekend for mig? 
Jeg skal som skrevet tidligere arbejde hele weekend, også er det lige på og hårdt med arbejde derefter. puha. 

Jeg tror faktisk heller ikke, at I har set den lækre vest som jeg har på ovenfor. Den er købt i Envii, og jeg har slet ikke fortrudt det, dog har jeg ikke brugt den så meget. Den er simpelthen så fin, og den passer bare hamrende godt til det look som jeg ovenfor har sat sammen. Jeg vil helt sikkert få taget nogle billeder til jer, men det er ved at blive mørkt – og havde desværre rent sent fri – så billeder blev det ikke lige til. I må tænke jer til dem. I må have jer en rigtig dejlig fredag aften og god weekend! Vi blogges! 

Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her

Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULD LOVE TO GO BACK