Memory lane ⎜ DETAILS

10 FACTS #2

Jeg ved, at der er en del af jer som synes det er rigtig sjovt, at jeg laver disse indlæg. De er altid en smule anderledes, og nogengange finder man ud af noget om personen bag bloggen som man måske ikke havde regnet med. Jeg er selv ret vild med, at læse disse indlæg om andre bloggere, og siden I var så vilde med mit sidste indlæg laver jeg altså lige endnu ét. Enjoy!

  1. Jeg har kun været ved at opgive bloggen én enkelt gang, men en meget sød læser fik mig hurtigt til at ændre mening. Jeg ved, at jeg havde fortrudt det – virkelig meget!
  2. Jeg bliver hurtigt stresset, og skal lave en to do liste til dagen efter hver aften inden jeg går i seng.
  3. Jeg er en meget følsom person, og jeg er ikke særlig god til at lægge skjul på det.
  4. Jeg er generelt til næsten alt musik, men mine favoritter finder man indenfor rock og gamle klassiskere.
  5. Jeg er slet ikke kreativ, men jeg har sat mig selv for, at jeg skal lave mit eget kostume til fastelavn. Kan I gætte hvad det er?
  6. Jeg har en meget mild form for OCD, men jeg har overraskende mange ting som skal foregå på en bestemt måde for at jeg selv synes, at det hele fungere og køre som det skal.
  7. Jeg er kun 21 år, og jeg skal have uddannelse, mand og en sund økonomi før der kommer børn ind i billedet, men jeg glæder mig allerede til, at det bliver min tur.
  8. Jeg elsker at være alene.
  9. Hver morgen har jeg præcis en time til at blive færdig med alt inden jeg skal ud af døren. På den måde fungere jeg bedst. Jeg fungere bedst med et skema, og hvis jeg når ud over mit skema kan det godt stresse mig/ gøre mig nervøs/ ked af det. (sammenhæng med punkt 6)
  10. Jeg arbejder bedst om aften hvis det handler om arbejde til bloggen, men da jeg gik i skole skulle lektierne og afleveringerne helst klares inden det blev aften.
Det var det kære læsere. Er der nogen af disse punkter I kan relatere til? Vi har vel allesammen vores særheder, og her er nogle af mine.

Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her

 
Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Memory lane ⎜ DETAILS