NEW IN: knit

CHEAP STUFF #18

ebay 18

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her // 6 her // 7 her // 8 her // 9 her // 10 her // 11 her // 12 her

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Så blev det aften igen, og vi er allerede halvvejs gennem weekenden. Min weekend er dog allerede ved at være slut, da hele min søndag skal stå på arbejde. Dog skal jeg lige hjem til en veninde i aften til god mad. Det er så hårdt at undvære en af sine bedste veninder i flere uger i streg, så det bliver super skønt at ses igen! De fleste af mine veninder er enten flyttet for at studere, ellers er de ude at opleve verden. Min veninde fra Kina er også kommet hjem i dag, men hende skal jeg desværre ikke se før på tirsdag. Men hun er også hjemme permanent et stykke tid, så vi når det helt sikkert nok.

Inden jeg lige ville smutte ville jeg selvfølgelig lige ind og tjekke ind. Derfor tænkte jeg, at vi godt kunne bruge noget inspiration til hvad vi skal købe næste gang vi klikker ind på E-bay. Jeg har fundet 12 nye sager, som jeg aldrig har set før, og jeg må indrømme at jeg er total forelsket i det hele. Jeg er især vild med 5 og 9 – de er lige mig og de er helt sikkert på min “watch liste”. God aften til jer!

HUSK at deltage i min giveaway om 2 gange gavekort til E-bay her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: knit