CHEAP STUFF #17 + GIVEAWAY

CRAVE or SAVE #3

Skærmbillede 2015-02-25 kl. 20.59.48
CRAVE: Jakke her / Bukser her / Top her / Sko her / Hat her      SAVE: Jakke her / Bukser her / Top her / Sko her / Hat her
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Godmorgen! Har I lige set, at bloggen er på eget domæne igen? For pokker hvor er det bare dejligt! Jeg har her til morgen danset min helt egen sejrsdans – kønt var det måske ikke, men glad er jeg! Så kan vi rigtig komme i gang.
Dagen i dag står på en kort arbejdsdag og senere drager jeg mod Vejle sammen med min mor. Jeg skal til Vejle for at kigge på sygeplejeskolen. Hvis I har fulgt med på bloggen så ved I godt, at jeg pt bruger en del tid på, at finde ud af, hvor jeg gerne vil søge ind henne. Jeg har en nogenlunde idé om hvor jeg gerne vil læse henne, men det er også bare vigtigt at jeg er sikker. Det er også derfor jeg bruger så meget tid på det, og jeg er faktisk begyndt at gælde mig helt vildt til at læse igen. Det havde jeg nu aldrig troet at jeg ville sige! Dette indlæg skal dog ikke handle om mine valg – dem skal jeg nok uddybe i et andet indlæg. Jeg har lavet endnu et “crave or save” indlæg til jer. Jeg ved hvor meget I elsker dem!

Denne gang har jeg fået samlet 3 store trends i et indlæg, og jeg craver det simpelthen så meget. Så meget, at jeg selv har lyst til at anskaffe mig det hele – men det bliver nok fra save- afdelingen at det sker. Vi har snakket om det før, og de fleste mennesker ville nok ønske, at man havde råd til, at købe alle de lækre sager man kan finde indenfor mærkevarer. Hvis det var så skulle der helst heller ikke spares på noget som helst, men nu er det jo ikke sådan realiteten ser ud for de fleste af os. For mig ser situationen ikke sådan ud, og hvis I reglmæssigt følger mig, så ved I også godt, at jeg ikke er typen som spare op til én stor og dyr item når jeg kan få 5 næsten lige så lækre sager til en pris man kan følge med på. Jeg er nok typen der hellere vil have meget end lidt. Jovist, jeg vil gerne have de lækre ting, men man kan også finde rigtig meget godt til billigere penge.

Husk, at daltage i min E-bay giveaway her.

Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #17 + GIVEAWAY