10 FACTS #2

INSTAGRAM VOL. 19

Jeg må nok sige, at jeg har fået gang i Instagram igen. Jeg har perioder hvor jeg poster rigtig meget, og sådan én periode er jeg pt. inde. Jeg er vild med Instagram og hånden på hjertet – jeg får så meget inspiration herfra. Det er heller ikke kun min lille fashion world som I nu kan følge med i. Jeg deler rigtig meget om alt muligt – I har også fået en enestående mulighed i at følge min træning, og jeg begynder virkelig selv at kunne se en fremgang. Men selvfølgelig er der også fashion – massere af det tak! Følg mig gerne: @camillaov. Vi ses derinde!

Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her


Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FACTS #2