BEAUTY TIPS: cover-up with M.A.C

LUKSUS I LAMPER

Jeg tror, at der er en del af jer, som udemærket godt ved, at jeg stadig bor under samme tag med min mor, far og søster. Det med at flytte hjemmefra har strejfet mine tanker rigtig mange gange, men jeg har som sagt sabbatår i år og vil derfor hellere spare alle de penge sammen. Hvis jeg nu vidste, at jeg ville læse her i Kolding så var jeg måske flyttet for længst (undskyld mor og far), men sagen er nu den, at jeg rigtig gerne vil til Århus, København eller et helt andet sted hen. Jeg er dog klar på det med at flytte hjemmefra, og derfor kan jeg heller ikke lade være med at kigge efter ting som ville være perfekte til min kommende lejlighed. Jeg er selv meget klar over hvilket stil jeg vil køre! Jeg har bla. været inde på luksuslamper.dk hvor jeg bla. har kigget på pendler lamper og mine favoritter kan I se ovenfor. Jeg er helt sindsygt vild med lampen her som ikke ville gøre mig noget at eje. Av min arm, den er flot! 
De har virkelig et kæmpe udvalg, og jeg synes selv at det var svært at skære mine favoritter ned til blot 3 forskellige – jeg stod med 7. Jeg er nu også ret tosset med den idé om at fragten er gratis og at du har hele 100 dage til at returnere din vare. Det kalder jeg god service! 

Udarbejdet i samarbejde med luksuslamper.dk

 Husk at deltage i min giveaway om 3 gange gavekort til E-bay. Deltag her


Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY TIPS: cover-up with M.A.C