CHEAP STUFF #16 / BOYS

MY STYLE NO. 238 x E-BAY TIP

Så blev det mandag igen, og jeg håber, at I har haft jer en rigtig dejlig weekend. Jeg har nydt min, men selvom jeg har haft meget tid, til bare at gøre mit, så synes jeg stadigvæk, at weekeden er gået alt for stærkt. Jeg var forresten inde og se Fifty Shades of Grey i går, og jeg synes virkelig, at den var god. Den har jo faktisk fået rigtig dårlige anmeldelser, og selvom jeg har læst alle bøgerne, så synes jeg faktisk, at filmen fik fat i al det vigtige fra første bog. En bog vil selvfølgelig altid være mere detaljeret, men hvis I stadig ikke har fået set den, så synes jeg, at I skal smut ind og se den!

Hvis I følger mig inde på Instagram, så har I allerede set et sneak peek af dette outfit. Jeg havde min nye og alt for lækre top på fra E-bay, og her kan man virkelig snakke om, at få noget for pengene. Jeg bestilte den lige inden jeg tog på skiferie, for et par uger siden, så den er virkelig kommet hurtigt. Da jeg bestilte den, kostede den omkring 85 kr, så den er steget lidt i pris, men den røg heldigvis ikke i tolden. Man kan jo være uheldig, men I kan evt skrive til sælger inden I køber, og forklare situationen – I kan få ham til at skrive “gift” på pakken, og derved bliver den ikke fanget i tolden. I kan finde toppen jeg har på her. Størrelsen på toppen er faktisk meget normalt. Jeg er normalt en medium i toppe, og bestilte denne i en large, bare lige for at være sikker – det skal lige siges, at jeg snilt kan passe den. Nu er jeg bare så heldig, at jeg elsker det loosefit.
I må have jer en dejlig mandag!

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.
Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #16 / BOYS