CRAVE or SAVE #3

MY STYLE NO. 238

Opdateret for nylig76Opdateret for nylig71

Jeg elsker torsdage – især fordi jeg ved, at der kun er én arbejdsdag tilbage før det er weekend. Jeg klager dog ikke! Jeg har et arbejde som jeg virkelig elsker, og det skal jeg prise mig lykkelig for. Det vil jeg nu også mene, at jeg gør. Men helt ærligt, er det ikke meget normalt at glæde sig til weekend?Jeg skal en hel masse i denne weekend, og der er især 2 ting jeg glæder mig til. Jeg skal til Esbjerg på lørdag for at tjekke en skole ud der, og om aften kommer min veninde hjem fra højskole. I husker vel Emma? Men søndag står den på arbejde hele dagen. Det er på det job som er knap så sjovt. Men penge skal der tjenes. 😉

Min tidsplan har ændret sig lidt i dag, så jeg kunne sagtens lige nå at komme hjem inden jeg smutter til Vejle. Derfor ville jeg jo også lige vise jer mit alt for lækre sæt som jeg også luftede for jer i tirsdags, som jeg ved, at der også er en del af jer, som er ret vilde med. Både toppen og bukserne er nye, så I kan stadig nå at få fat i det hvis det er.

Opdateret for nylig81Opdateret for nylig69Opdateret for nylig66

Jeg er blevet rigtig glad for at jeg har skifte platform, men det har godt nok været noget af en tur. Det har taget en del dage at få styr på, men nu er det meste i orden. Resten er små ting, og dem klare jeg lidt hen af vejen. Bloggen har skiftet platform fordi jeg fik et tilbud som jeg ikke kunne sige nej til, og så tror jeg også, at det er sundt nok at prøve noget nyt. Jeg føler hvertfald selv, at jeg er blevet meget gladere og tilfreds for/ med min blog, og det ser bare hammer lækkert ud. I må selvfølgelig gerne komme med gode idéer eller forslag hvis I synes, at der er noget som bloggen mangler som jeg har overset. Jeg er rigtig glad for resultatet – dog er jeg ikke helt færdig, men jeg har en rigtig god følelse i maven omkring dette projekt. Kan I have jer en dejlig torsdag. Vi blogges!

Opdateret for nylig72

Opdateret for nylig82Opdateret for nylig50

 

PIECES pants  –  PIECES top  –  UNKNOWN hat  –  MINIMUM blazer

HUSK at deltage i min giveaway om 2 gange gavekort til E-bay her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE or SAVE #3