PICK OF TODAY: ASOS Mesh Insert Bardot Midi Dress

NEW IN: knit

DSC_0005 DSC_0006

Jeg var ude i centeret i går for, at købe et par ting jeg manglede i Matas. Jeg er typen som helst ikke vil bruge af de penge som er langt på min opsparing, så det ender altid med, at jeg har en mindre liste af sager som jeg står og mangler, og de bliver selvfølgelig først købt når der kommer løn ind på min konto. Det fungere super fint for mig, da jeg skal have et limet for hvor meget jeg må bruge pr. mdr. Jeg er vel ikke den eneste, med det problem tænker jeg 😉 Vi blogges!

DSC_0007 DSC_0008

Tæt på Matas ligger der en Gina Tricot, og da jeg aldrig finder noget derinde går jeg typisk bare forbi butikken. Dog kunne jeg lige skimte denne lækre sag inde i butikken, og jeg gik selvfølgelig målrettet hen til trøjen. Den er lavet af det lækreste kvalitet og koster kun 179 kr. Der er kun et minus ved denne strik, og det er at ærmerne er korte – det skal jeg lige vænne mig til. Jeg tror, at jeg bliver super glad for den, og jeg tror at jeg tager den på i dag, og hvis jeg gør, skal jeg nok få taget billeder med den på. Vi blogges

DSC_0009

HUSK at deltage i min giveaway om 2 gange gavekort til E-bay her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: ASOS Mesh Insert Bardot Midi Dress