PICK OF TODAY: ASOS Jenja Jumpsuit With Mandarin Collar

NEW SHOES?

Jeg er blevet ret tosset med sandaler det sidste stykke tid, og jeg har også fundet en del som ikke ville gøre mig noget at eje. Jeg er fx helt vild med sandalerne fra Eshoes – kig her, og jeg drømmer mig allerede langt væk fra al den kulde og hen til de dejlige sommerdage. Det er jo heller ikke for tidligt, at købe sine sommer sko hjem, vel? Der er nok bare et lille minus ved det, da man har en tendens til, at ville have flere. Jeg ved ikke med jer, men det er ren logik herhjemme. 😉 
Dem som følger min blog reglmæssigt, ved godt, at jeg næsten lige har købt 2 par sandaler hjem fra E-bay, og dem er jeg da super glad for, men jeg ved også, at jeg bliver nødt til at anskaffe mig et par kvalitets sandaler, og det tror jeg nemlig, at Eshoes.dk kan give mig. Jeg er fx helt vild med disse labre sko – gi mig nu, tak! 😉 De ville være så fine til en sød kjole og en lækker rød clutch – perfekt til en stille strandfest. Haps! 
Jeg vil også lige huske, at fortælle jer, at I faktisk kan vinde hele 2000 kr til Eshoes lige nu! Klik ind på siden for at se hvordan det sker 🙂 

Udarbejdet i samarbejde med Eshoes.dk
Husk, at deltage i min giveaway om et gavekort til Queen in Fashion. Deltag her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PICK OF TODAY: ASOS Jenja Jumpsuit With Mandarin Collar