OLAF - MY WAY

News at Nelly + rabatkode

1. HERE. / 2. HERE. / 3. HERE. / 4. HERE / 5. HERE. / 6. HERE. / 7. HERE. / 8. HERE / 9. HERE. / 10. HERE. / 11. HERE. / 12. HERE.
Hvor er det dejligt, at det er weekend igen! Jeg var simpelthen så træt i går efter en super lang dag på jobbet, så efter jeg havde været ude at spise med mine kære veninder, gik jeg direkte i seng. Det resulterede så i, at jeg allerede lå lysvågen kl. 7 i morges. Måske ikke det fedeste på en lørdag, men jeg har så heller ingen undskyldning for ikke at komme op og i gang. Dagen i dag står på lidt praktisk, og derefter skal jeg ud at bruge lidt penge sammen med et par veninder. Det er længe siden jeg sidst fysisk har været i en butik, da E-bay nu er blevet sådan en stor del af mit budget. haha. 
Men jeg ville også lige oplyse jer om, at I kan spare -20% ved jeres næste køb på Nelly.com hvis I tilmelder jer deres nyhedsbrev – I modtager derefter en kode I skal bruge. Dog skal I købe for min. 600 kr, men med alle de lækre sager, bliver det nok ikke noget problem. Jeg har ovenover fundet 12 af mine favoritter. Det ville hvertfald ikke gøre mig noget, hvis alle de 12 items var mine!
Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLAF - MY WAY