ALIEXPRESS TIP: TRIANGLE HOOK EARRINGS

PICK OF TODAY: ASOS Mesh Insert Bardot Midi Dress

c980x763

Kan købes her

Jeg fik lige den bedste besked længe her til morgen. Min veninde Maria kommer hjem fra Kina engang i nat/ tidlig morgen, og så flytter hun hertil. Jeg har godt vidst, at hun kom hjem nu her, men jeg glæder mig simpelthen så meget. Hun skrev allerede til mig, at jeg skulle forbedrede mig på de kolde og gode drinks som venter, og derfor er “pick of today” selvfølgelig denne labre kjole fra ASOS. Jeg synes simpelthen den er så smuk, og for mig er det da den perfekte “little black dress”.

Jeg skal ikke i byen i denne weekend, men det skal jeg om en uge og jeg overvejer kraftigt om jeg skal nå at få denne hjem. Den koster mindre end 300 kr, og vi har lige fået løn! Juhu! Skal, skal ikke?

HUSK at deltage i min giveaway om 2 gange gavekort til E-bay her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALIEXPRESS TIP: TRIANGLE HOOK EARRINGS