MY STYLE NO. 235

Style crush NO. 11⎜JANKA POLLIANI

I dag skal I møde den alt skønne og smukke Janka Polliani som driver bloggen Polliani.com. Hvis I husker sidste indlæg her så husker I måske også, at jeg fortalte jer, at hun var en blogger jeg havde mødt på Instragram og Janka Polliani stødte jeg også på første gang på Instagram – faktisk pga. Celine Aagaard som er en kær bloggerkollega af Polliani. 


Jeg tror, at jeg har en tendens til at følge bloggere som har den samme store kærlighed for jakker og coat som jeg selv har. Jeg kan ikke få nok! Det er faktisk ikke bevist at jeg gør det, men hver gang jeg laver disse indlæg kan jeg ikke lade være med at sammeligne de forskellige bloggere. Janka Polliani har en fabelagtig samling af coats, og hvor kan hun bare bære dem godt! Jeg er misundelig med stort M. Det må man vidst gerne være. 

En anden ting jeg heller ikke kan stå for, er hendes sans for detaljerne. Smukke detaljer som altid er fantastiske – så feminint og smukt. Men hendes kærlighed for den mere rockede stil skal heller ikke glemmes, da hun bruger den rigtig meget i hendes outfits. Jeg elsker den sammensætning, og bruger den selv rigtig meget i mine looks. 

Alle billeder er lånt af Polliani.com

Smukke Janka Polliani er også en af de få bloggere jeg følger som er mor. Hun har en søn og en datter, og hvis I vil se eyecandy skal I holde øje med hendes mand. 😉
Alt i alt synes jeg helt sikkert, at hun er værd at følge. Hvis I trænger til en spandfuld af inspiration er det Polliani I skal tjekke ud. Især hvis I er lige så tosset med coats som jeg!

Husk, at deltage i min giveaway om et gavekort til Queen in Fashion. Deltag her

Følg mig gerne på Facebook her og på Bloglovin’ her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 235