Latest looks

CRAVE or SAVE #4

c980x660-2

CRAVE: Jakke her / Bukser her / Skjorte her / Støvler her / Solbriller her      SAVE: Jakke her / Bukser her / Skjorte her / Støvler her / Solbriller her

Hej fredag, hvor er det dejligt at se dig igen! Jeg salver her til morgen over dette look, men vi har jo ikke alle råd til at købe alt hvad vi vil, og for alle de penge vi vil, og derfor er jeg jo begyndt (læs: dette er dog nr. 4 af disse indlæg), at lave disse “Crave or Save”- indlæg. Jeg har fået den opfattelse af mange af jer, at I er ret vilde med disse indlæg, og derfor er det da også klart, at I skal have sådan ét igen. Jeg er simpelthen blevet så med min denim on denim looket (kig med her), og jeg ville da ønske at ovenstående look var mit. Men det bliver nok fra save- afdelingen selvom jeg stadig drømmer om at crave. Men jeg er faktisk mest vild med de lækre boots i save. Hvad synes I?

Og Yes, jeg starter min fredag ud med at møde sent, men det betyder nu også at jeg har sent fri. Men det gør knap så meget når jeg i aften har ferie! Jeg glæder mig som et lille barn til, at have tid til at hygge med min familie, venner, bloggen og nå en masse træning. Det er helt perfekt, og det er alle 4 ting som virkelig kan få mig til at slappe af. Men denne arbejdsdag skal lige klares først, og jeg tror virkelig ikke, at det bliver noget problem. Mange af vores børn stopper nede ved os i dag, fordi de skal i SFO (senere i skole til sommer), og andre skal skifte stue, så hele dagen skal stå på afslutning og hygge. Det er trist, men samtidig super spændende for børnene – nøj hvor de glæder sig! Det har man jo også selv gjort, og derfor skal denne dag også være helt perfekt. Jeg håber, at I alle får jer en rigtig dejlig fredag, og så blogges vi ved, når vi alle har fået weekend. Jubii!

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest looks