MY STYLE NO. 243

E-BAY TIP: FRINGE SHOULDER BAG

Collager203

Kan købes her

Jeg har lige fået denne alt for lækre tanke hjem fra E-bay, som jeg bare måtte tippe om! Jeg havde faktisk regnet med, at jeg fik en lidt mindre taske hjem, men hvis jeg nu bare kiggede ordenligt på billederne, så ville jeg have vidst hvad jeg fik hjem. Efter at have prøvet tasken til et par forskellige outfits, er jeg virkelig blevet vild med den.

April 20151Collager204

Skjorten som I kan se er også ny. Den kan I måske godt huske, at jeg har snakket om før, og den skal I nok også snart få set på. Jeg er helt vild med den! Den er ret lang, og den er noget helt andet end jeg ellers har. Det kan jeg virkelig godt lide ved den. Og hey, skjorten og tasken ser super godt ud sammen!

Collager202

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY STYLE NO. 243