CHEAP STUFF #18

I HAVE A FEVER FOR: CULOTTES

Jeg håber, at I kan huske mine forrige indlæg om min “fever for white” og “fever for denim”. Jeg har fever for en masse forskellige trend som som fx. outfits i kun hvid og denim allover, men jeg har såmænd også et mindre crush på forskellige items, og derfor tager vi i dag fat på de alt for lækre culottes, som I bla. har set mig i her. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes virkelig, at de er røv fede, og derfor skal I selvfølgelig have en kæmpe inspirationsindlæg. Det kan jo være, at I bliver enige med mig.

c980x809

 

Culottes her  //  Top her  //  Skjorte her  //  Sko her  //  Clutch her

More culottes inspiration

hbz-street-style-trend-culottes-002 jessiebush_lfw6.jpgoriginal vogue2 Street-style-fashion-trends-spring-2014-culottes-Eva-Chen-look-MFW white culottes street style

Til mine nye læsere, så skal I nok være klar på, at se en masse lækkert street style her på bloggen. Det er noget jeg gør meget i. En af mine størreste inspirationskilder er helt klart street style, og jeg tror heldigvis, at jeg har mange læsere som er enig med mig. Selvfølgelig er de fleste af disse mennesker utrolig pæne og tynde, men det er stadig nemmere at forstille sig tøjet på en selv end når man ser det på modeller. Denne gang synes jeg selv, at jeg har fundet en masse forskellige billeder til jer. Det har jeg nu også gjort fordi, jeg tror, at de fleste af os stadig godt kan være en smule skeptisk over culottes- trenden. Jeg er fan, men hvad med jer? Jeg kan ikke lade være med at elske denne trend, når man kan skabe sådan et cool look med sådan et par culottes.

fever for culottes

1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her

HUSK at deltage i min giveaway om 2 gange gavekort til E-bay her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP STUFF #18