WOULD LOVE TO WEAR - Saturday

JEG VILLE ELSKE AT REJSE VERDEN RUNDT

SDC11983SDC12006

Jeg ville ønske, at jeg kunne rejse hele verden rundt – det ville slet ikke gøre mig noget. Jeg har selvfølgelig har haft muligheden i år, men jeg har bare ikke haft trangen til, at burde alle mine tjente penge. Jeg tror, at jeg venter et par år, også vil jeg gerne rundt og opleve det som jeg endnu ikke har nået.

Jeg kommer heldigvis fra en meget rejseglad familie, så jeg har prøvet, set og oplevet en hel masse. Jeg tror også, at det er endnu en grund til, at min lyst stadigvæk er til at styre. Jeg er dog ikke i tvivl om, hvad jeg skal nå at opleve igen – USA jeg vil så gerne ses med dig igen!

SDC12202SDC12802SDC12319

Det er en del år siden, at jeg var en tur i USA hvor min familie og jeg bla. oplevede Los Angeles, Las Vegas, San Francisco og meget andet. Det var en helt uforglemmelig tur, og jeg kan ikke lade være med at drømme mig tilbage.

Hjemmesiden Ticket2travel er en hjemmeside som nemt og billigt finder den løsning som passer dig bedst. Der er mulighed for at finde rejser med kun fly eller med fly + hotel. Du kan skrive dine ønsker ind, og de finder de bedste muligheder til dig som single, par eller familie. Rejsen til USA finder du her.

SDC12562SDC11823SDC12449

Jeg vil glædeligt anbefale en tur til USA. Både kulturen, menneskerne og seværdighederne er bare noget helt andet end hvad man ellers har oplevet. Man er måske også en smule forelsket i selve idéen om USA – det var jeg hvertfald, og min forelskelse er hvertfald ikke blevet mindre. Jeg er vild, simpelthen vild med USA! Er der nogen af jer, som har været afsted?

SDC12600SDC12508

Udarbejdet i samarbejde med www.ticket2travel.dk

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOULD LOVE TO WEAR - Saturday