WITH MY TIGERS ON

Latest looks

farvoritter lige nu

Jeg har samlet 8 af mine favorit looks som jeg har haft på, på det seneste, og nu vil jeg gerne høre hvad I synes? Har I favorit? Jeg er selv helt vild med nr. 2 og 4 hvor bla. nr 2 var et hit hos jer læsere. Jeg tror, at jeg har fået jer med på vognen om, at visse hatte godt kan klæde mig. 😉

I dag har jeg været på arbejde siden kl. 9, og igen igen har jeg tidligt fri (kl. 14.30). Min plan er, at tage op og træne lige efter arbejde, så det ligesom er gjort. Jeg er kommet ind i en sindssyg god rytme både i forhold til mad og træning, så der er faktisk sket en del på det sidste. Det er så godt! Kan I have jer en rigtig dejlig torsdag!

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WITH MY TIGERS ON