ASOS -20% OFF + DE LÆKRESTE OVERGANGSJAKKER

MY STYLE NO. 239

Collager117Collager108

Godmorgen skønne piger, og glædelig fredag! Jeg har været i gang med arbejdet i et par timer nu, og det har jeg været fordi jeg allerede har fri kl. 12, og det bliver så dejligt, når jeg også har friweekend fra mit andet arbejde. Jeg ville dog lige tjekke ind inden jeg havde fri, og selvfølgelig vise jer dette alt for skønne look fra i går. Jeg havde igen igen min bukser på fra Pieces, og det må jeg virkelig sige, har været et fantastisk køb!

Collager110Collager116Collager111

I aften skal ingenting, og jeg glæder mig til en aften hvor jeg skal se film, og evt spise lidt for meget slik. I morgen skal jeg i byen med et par veninder, og det bliver simpelthen så godt! Jeg var i byen for et par uger siden, men jeg har dog et mål for i morgen. Jeg skal kunne huske noget. 😉 Jeg håber I får jer en dejlig dag! Vi blogges! <3

Collager109Collager118Collager115

PIECES pants  –  H&M top  –  E-BAY shoes  –  H&M coat  –  E-BAY watch

HUSK at deltage i min giveaway om 2 gange gavekort til E-bay her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS -20% OFF + DE LÆKRESTE OVERGANGSJAKKER