NYT JOB, KAGE OG MASON JAM GLASS

MY STYLE NO. 243

Collager201Collager192

Jeg lærer det aldrig nogensinde! Jeg var afsted i lørdags, altså i byen, med et par veninder, og jeg var fuldstændig færdig igår. Av. Jeg redigerede heldigvis disse billeder i lørdags inden jeg tog afsted, så jeg havde noget til jer i går, men ikke engang det kunne jeg klare. Jeg havde tænkt fremad, og jeg ville have vist jer dette alt for lækre look som jeg snart at vist peek af et par gange. Jeg er selv helt vild med det, og jakken var tydeligvis et godt køb. Synes I ikke? 😉

Collager194Collager189Collager200

Jeg har ikke de vilde planer for i dag, men der skal dog lige svares på et par mails, skal have ordnet nogle indlæg og træningen skal klares. Nu har jeg også ferie, så disse dage skal også bare nydes. Jeg vågnede kl. 7 i morges, og har for første gang i evigheder set tv i mere end 1 time i nattøj. Gotta love vaca!

April 2015Collager193

DR. DENIM jeans  –  PIECES top  –  H&M bomber jacket  –  PAVEMENT sko

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT JOB, KAGE OG MASON JAM GLASS