CRAVE or SAVE #4

NYT JOB, KAGE OG MASON JAM GLASS

Marts 201516Collager184

God aften I skønne damer! Så er der ferie til mig, og det håber jeg også, at der er for de fleste af jer. Jeg har haft en fantastisk dag, og mange af jer har nok regnet ud hvorfor – jeg fået nyt job! Jeg har jo været fast nede i en daginstitution, men det har desværre været i et tidsbegrænset stilling og derfor er jeg blevet opsagt pr. 31 marts, og derfor har jeg selvfølgelig været ude at søge, og nu har jeg fået et fantastisk job som jeg virkelig tror bliver noget for mig. Jeg skal arbejde i en børnehave for børn med særlige behov, og det tror jeg bliver en kæmpe udfordring, men jeg er SÅ klar på at tage den op! Jeg glæder mig sindsygt meget til at starte tirsdag efter påske, men inden da skal denne ferie nydes. Det kan den nu, så det er bare fantastisk!

Collager186Collager183

Jeg vil også lige tippe jer om disse alt for lækre “Mason Jam” glas som jeg faktisk har tippet jer om før, men nu er de fundet i Tiger for en del mindre. Der var en sød læser som fortalte mig, at de lige nu kunne fås i Tiger for sølle 10 kr, også skyndte jeg mig ind for at slette min bestilling på E-bay. Jeg har købt 4, og jeg er så sindsygt glad for dem!

Da jeg stoppede i dag nede i daginstitution havde jeg jo bagt en kage, og det er den lækreste Paleo chokoladekage og den falder altid i god jord!
Jeg har givet jer opskriften før, men her får I den lige igen.

I skal bruge (til en kage form):

 • 8 æg
 •  4 dl hasselnødder
 •  4 dl kokos
 • 600g dadler (en alm. æske)
 •  4 tsk vanillepulver
 •  12 spsk kakao
 •  12 spsk kokosolie
 •  4 stærkt espressoshot (evt. en anden type stærk kaffe)
 •  160g chokolade til overtræk

Alle ingredienserne blendes godt sammen med en stavblender eller minihakker (pånær chokoladen). Kommes i en lille tærteform. Kagen skal bages ved 180 grader i en forvarmet ovn i 30 minutter.

Alt i alt har jeg haft en fantastisk dag, og generelt en super fantastisk uge – så jeg er så klar til en uge med ferie. Jeg håber, I har det fantastisk, og nyd nu jeres aften og weekend. Vi blogges ved imorgen. <3

Collager187

Husk at følge med inde på Facebook her, hvis I mangler inspiration.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

10 kommentarer

 • Julie Kromann

  Ej hvor er det fedt! Tillykke med dit nye job!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fedt job, men er du uddannet pædagog? Tænker sådan et job kræver en uddannet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Anne, men nej jeg er ikke uddannet pædagog. Jeg har pt sabbatår. 🙂 Det er endnu en grund til at jeg er endnu mere glad for, at de har valgt mig. Der er også kun udannede pædagoger på stedet og nu også mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  TIllykke med jobbet 🙂 er det en fast stilling, og er du uddannet pædagog? (nu når det er i en institution for børn med særlige behov)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak! Ja det er en fast stilling, men jeg er nu kun pædagogmedhjælper. Jeg er også selv meget stolt og glad for at de kunne bruge mig. Der er kun pædagoger på stedet og nu også mig. Så det er fantastisk dejligt! Men jeg kan godt forstå din undring. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gratulerer med ny jobb og masse lykke til! God påske til deg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Tusinde tak Christina! God påske til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, den kage ser god ud!
  Tillykke med jobbet <3

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Overby

   Den er simpelthen også super lækket den kage! Mums!
   Og tusinde tak Satina <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVE or SAVE #4