MONDAY MORNING

Style crush NO. 12 / AIMEE SONG

aimee_song_look_3_cover_7188_620x

Så er det endnu engang blevet tid til mine højtelskede indlæg “Style crush”. Vi er nået til nr. 12 i rækken, og endnu engang er jeg total in love i en blogger, som jeg første gang “mødte” på Instagram. Generelt er Instagram jo et fantastisk sted, at blive proppet med inspiration. I dag skal I møde smukke Aimee Song aka. Song of Style som har bloggen her.

large CC_2013_0393-950x633 mbfashionweek-song-sisters-aimee-song-dani-song-nyfw-ss2014-0632

Altså alle de smukke damer I møder i disse indlæg har allesammen en fantastisk stil, men de er jo allesammen så forskellige, og det er nok også derfor jeg er så vild med dem allesammen! Aimee er helt fantastisk til at sammensætte mønstre, og det er noget de fleste af os er hurtige til at gå en lang bue udenom. Men jeg er fan af blandning af mønstre, og Aimee er helt sikkert en af de bedste til den kunst. Hvis I lige bruger 5 min på at tjekke hende ud, så ved I udemærket godt hvad jeg mener.

SOS_04AimeeSong

For også vise jer hendes fantastiske stil og skønne personlighed, har jeg fundet et lille klip som jeg synes at I skal se. Hun har en fantastisk udvalg, som jeg kun drømmer om. Hun har helt klart fortjent, at være en del af “Style crush”- teamet. Jeg ved ikke med jer, men jeg er vild med hende. Jeg mener, se hende lige!
Husk, at I kan finde alle af mine tidligere “Style crush” indlæg under kategorien “Style crush”. Vi blogges søde piger. 🙂

aimee-song-and-isabel-marant-gava-raffia-and-leather-pumps-gallery

Alle billeder er lånt af Songofstyle.com.

HUSK at deltage i min giveaway om 2 gange gavekort til E-bay her.

Følg mig gerne på Facebook og Bloglovin‘. 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY MORNING